Fri frakt på alle bestillinger fra 1000,-

Personvernerklæring for E-handel Norge AS

1. Behandlingsansvarlig

Pål Austnes-Underhaug er på vegne av E-handel Norge AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Vi sporer trafikk fra våre annonsekanaler, som Facebook og Google, og de flater disse viser annonser på. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. I tillegg benyttes informasjonen til å gjøre brukeropplevelsen best mulig ved å huske dine preferanser og vise produkter vi tror du har interesse av, samt å gi deg tilbud og fordeler basert på tidligere kjøp.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider.Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service.Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her: Link her. Se også Datatilsynets informasjonsside om cookies.

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere, herunder netthandelsløsningen (Shopify), Logistikktjenester (Logistra, PostNord) og kommunikasjonsløsninger (Klavyio for nyhetsbrev). Vi bruker også opplysningene til å optimalisere vår markedsføring gjennom Google og Facebook sine annonseløsninger. Atlas Media AS er samarbeidspartner på annonser, og har tilgang til kundedata.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Personvernombud

Vår virksomhet har ikke regelmessig og systematisk overvåkning som hovedvirksomhet, og er derfor ikke pålagt å ha et personvernombud.

10. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: hei@e-handelnorge.no

E-handel Norge AS
Auglendsveien 14
4019 Stavanger

Les mer om dine rettigheter til retting og sletting på Datatilsynets nettsider.
Nyligi lagt til dini ønskeliste:
Min Ønskeliste
Du har akkurat lagt dette til i handlekurven din: